Når man planlægger et bryllup…

TIP! Indse, at religion kommer til at spille en vigtig rolle på din faktiske bryllupsdag og bevæger sig fremad i dit ægteskab. Det kan hjælpe at diskutere dette med jeres familier, så de forstår, hvordan du har planer om at håndtere dobbelt trosretninger i dit ægteskab.
Ulempen kommer for mange, når de begynder at planlægge for den vigtigste dag i deres liv. Må ikke være offer for dette, når det skal være den lykkeligste tid i dit liv. Følgende er nogle ideer, som kan hjælpe med at optimere hele oplevelsen af at blive gift.

TIP! Tjek de legitimationsoplysninger af makeup artist, du vælger. Sikre, at du kan lide deres stil af makeup.
Når man planlægger et bryllup, alkohol skal være en overvejelse om, hvilken type du ønsker at tjene, samt hvad omkostningerne vil være. En åben bar er meget dyrt og kan blive ekstremt dyrt, hvis åben i længere tid. Hvis du holder bryllup på en ekstern spillested, kan de have alkohol betjener muligheder, der kan styre omkostningerne.

TIP! Kig rundt, før der indgås en fotograf. Du behøver ikke plejer at ansætte en person, der ikke vil fange de minder, du forestiller.
Må ikke sulte dig selv fjollet bare at passe i en brudekjole. Dette vil kun gøre dig svimmel og dehydrere, og det kunne endda gøre dig syg. Den sidste ting du ønsker, er at besvime under ceremonien! Hvis vægten er et problem, eller du har en hård tid med kjolen, skal du blot have det udlejer en hår til at fremhæve din krop mere komfortabelt.

TIP! Du kan medtage nogle dekorationer i din buket blomster, herunder rhinestones eller Swarovski krystaller! Dette opnås ved tilsætning i et par klæbemiddel eller varmefikserede krystaller, et lille stykke kostume smykker, eller endda en skattede arvestykke stykke. Brug sten, der er nogenlunde samme snit, størrelse og farve som dem i din ensemble at sikre koordinering.
For en stor effekt udseende, der ikke vil dræne dit budget, overveje at leje diamanter til din store dag. På denne måde, vil du være i stand til at bære smukke juveler til en nominel pris.

TIP! Se om du kan finde en villig hjælper, der kan hjælpe dig med at kigge efter dit udstyr og flytte den, når det er nødvendigt. De kan være i stand til at hjælpe dig, når du samle familien til en gruppe skud.
Når du er på udkig efter et bryllup makeup artist, se på eksempler på, hvad der er blevet gjort for andre kunder. Vurdere makeup kunstnerens teknikker. Sørg for at du elsker det. Du ønsker ikke at finde ud af en time før ceremonien, at din makeup artist har et kig planlagt at du hader.

TIP! Hvis din familie slutter dig for en destination bryllup, har dem slutte din på din bryllupsrejse så godt. Der er en masse penge at spare, når forlænge ophold på grund af hotellets rabatter for længere perioder.

Reklamer

Om eafotografi

Fotografi, fotografer, fotografering, fotos, billeder, bryllupsfoto, bryllupsfotografer, bryllupsfotografering.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s