Et bryllup

Et bryllup er en helhed af detaljer – både store og små, der alle er minder for resten af livet. Vores job som jeres bryllupsfotograf er at fange de fantastiske øjeblikke fra dagen – både dem i oplevede, og dem som I ikke så. At vælge den rigtige fotograf til en vigtig livsbegivenhed som et bryllup, er en af de mest vigtige & personlige beslutninger brudeparret skal tage, da det sikrer jer, at alle minderne fra dagen bliver bevaret. Brylluppet er en fantastisk oplevelse med masser at se til med gæster, taler, mad, traditioner osv. men også en dag hvor de store intime og følelsesmæssige erindringer kommer frem.

Det er en af hovedårsagerne til, at vi altid konsulterer med alle potentielle kunder, før vi accepterer en opgave. Derved finder vi frem til, hvad der er vigtigt for jer at få foreviget ved jeres bryllup. Derefter ligger vi en plan for bryllupsfotografering, så i har ro til at nyde dagen, og lade os om at skabe en visuel historie af flotte billeder, der kan hjælpe jer med at mindes denne specielle dag resten af livet og til kommende generationer.

Mødet, som er normalt i god tid før brylluppet, forgår enten hjemme hos mig, på cafe. På mødet kan vi roligt tale om jeres ønsker, tanker og ideer. Mange føler, at de lærer en masse på dette møde. Ting, de ikke har tænkt på før brylluppet, tips og ideer fra mig, der har været til stede ved mange bryllupper – oplysninger, der vil hjælpe jer i planlægningen. Bor vi bor langt fra hinanden, kan vi tage det møde på Skype/tlf.

fotografens_aalborg_aabningstider1

Reklamer

Om eafotografi

Fotografi, fotografer, fotografering, fotos, billeder, bryllupsfoto, bryllupsfotografer, bryllupsfotografering.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s